Siteyle İlgili İsteklerinizi Burada Belirtebilirsiniz En Kısa Zamanda Yardımcı Oluncaktır...
+3
berfin
tatlıcadı
latifenaz
7 posters
İSTEKLERİNİZ
- Post n°2
Geri: İSTEKLERİNİZ
Benim isteklerim çok sanırım (: İsteklerim söyliycem nedeni daha iyi bir site sahibi olmak.
Öncelikle sitenin yenilenmesi gerekiyor bence. Sanırım birazcık eksiklikler var. Özellikle de konu açıklılığı var. Tabii hepimiz yardım edicez buna eminim ama elimizi çabuk tutmalıyız sonuçta Ali abimiz daha iyi bir site görse hiç fena olmaz (: Bunun için başta ben ve sonra tüm üyelerimizin Latife ablamıza ve diğer adminlerimize yardım edeceğine inanıyorum... (:
Öncelikle sitenin yenilenmesi gerekiyor bence. Sanırım birazcık eksiklikler var. Özellikle de konu açıklılığı var. Tabii hepimiz yardım edicez buna eminim ama elimizi çabuk tutmalıyız sonuçta Ali abimiz daha iyi bir site görse hiç fena olmaz (: Bunun için başta ben ve sonra tüm üyelerimizin Latife ablamıza ve diğer adminlerimize yardım edeceğine inanıyorum... (:
- Post n°3
tatlıcadı demiş ki:Benim isteklerim çok sanırım (: İsteklerim söyliycem nedeni daha iyi bir site sahibi olmak.
sizlerinde yardım ve desteğiyle inanıyorum ki sitemiz daha iyi yerlere gelecektir..katılımlarınız bizler için çok önemli..
- Post n°5
berfin demiş ki:elimden gelen her şeyi yapmaya hazırım
teşekkür ederiz..
- Post n°6
birşey rica edecktimm..sitede cevap yazma yeri (zemini)beyaz olsa..böyle yazı yazmak biraz zor oluyor...
- Post n°7
tevazu demiş ki:birşey rica edecktimm..sitede cevap yazma yeri (zemini)beyaz olsa..böyle yazı yazmak biraz zor oluyor...
En yakın zamanda düzenlemeler yapılacaktır..
Yönetim
- Post n°8
sabit and reyhan
ali abi seni cooook sewiyorm msjımı görmeni we cevaplamanı istiyorum weee sitemiz içinn kücük bişey istiyorum lütfen ali başarın biraz daha fazla resmi olsun özellikle sabit karakterinin daha fazla resmi olsun seni sabit olarakta ali basar olarakta ccooookk sewiyrm kendine ckck iii bak sabit ölmedigi icinde cok mutluyumm:D
- Post n°9
benim isteğim ali başar abiyle yazışmak muhabbet yani istiyorum.baktığım kadarıyla bir kaç kez yazmış bırakmış yoğun işleri var galiba haberi yok yazdıklarım dan hatta özel mesaj gönder dim latifenaz sen de yoksun bu aralar kimse yok benden başka hayranlara baksen. Bendeyar çekimi bittimi Sabit rolüne devammı çıktımı kollamadan merakla bekliyorum cevaplayın .ali abi küstüm sana insan bi kendi cevablar latifenaza cevablandırmaz
- Post n°11
farklı bir saat dilimi seçersen düzelebilirmahşer demiş ki:ne saat 11.30 değil.13.30
- Post n°12
latife bakıyorum da hiç müzik yok .sayfayı açtığımızda istediğimiz müzikleri dinleyelim
- Post n°13
bu gün doğum günüm ALİ EKBER BAŞAR' ın kutlamasını istiyorum özellikle bu güne kadar alacağım ilk hediye'' cümleleri'' olcaktır. doğum günüm olarak ilk defa bir şey istiyorum ALİ EKBER BAŞAR 'ı kastdet miyorum ........... hadi abi latife sen ALİ EKBER BAŞAR 'ın adına yaz ma ne olur .O yazsın...
- Post n°14
ALİ EKBER BAŞAR sen sigara mı içiyorsun ayrıca otururken yürürken dik yürü kambur gibi duruyorsun resimlerde bırak sigara yı evlendin yakında inşallah baba da olcaksın kötü örnek olma çocuğuna bizi düşünmüyorsun anladık bari evladına yapma .... dikkatlice baktımda şair demişya yaş 30 ömrün yarısıdır bunu sen de gördüm yüzündeki çizgiler, kırlaşmış sakalın herşey apaçık ortada üzüldüm çok inşallah torunlarını düğününü görmek nasip olsun...
- Post n°15
latife abla siteyi oyun lar girmiş arkadaşlık isteği var diyor virüs olabilir lütfen dikkat