+5
Recep
Aysun
tatlıcadı
Yeliz
latifenaz
9 posters
DOĞUM GÜNÜ..
- Post n°2
Geri: DOĞUM GÜNÜ..
cansu33 demiş ki:evtt yaklasioo vllh azz kaldi carsambayaa...vllh bu sene kutlamayi düsünmüyomm ama seneye kutlicam 16 olcam yaa ....hihihih
cansucum öncelikle ailemize hoşgeldin..bencede kutlamalısın..her şeyin yeri ve zamanında yapılırsa bir anlamı olur..bence kutla..
- Post n°3
BUGÜN cansu33 NİCKLİ ÜYEMİZİN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
Misafir- Misafir
- Post n°6
neden 16 yaş 15 tan daha önemli, 16 yaşı bu kadarönemli yapan nedir
- Post n°7
BUGÜN (çakıroğlu ve özenç) NİCKLİ ÜYELERİMİZİN DOĞUM GÜNÜ..BİZDE ALİ BAŞAR FANCLUP AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYOR YENİ YAŞINIZDA SAĞLIK,BAŞARI VE MUTLULUKLAR DİLİYORUZ..NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°8
BUGÜN melekekartal NİCKLİ KULLANICIMIZIN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR FANCLUP AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°9
BUGÜN Selin NİCKLİ KULLANICIMIZIN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR FANCLUP AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜZÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLUYORUZ..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°10
BUGÜN meltem_umut NİCKLİ ÜYEMİZİN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°11
MELTEMCİM CANIM BENİM DOĞUM GÜNÜN TEKRARDAN KUTLU OLSUN..SEVDİKLERİNLE BİRLİKTE DAHA NİCE UZUN YILLARA GEÇİRMENİ DİLERİM..HAYATTA HERŞEY GÖNLÜNCE OLSUN..
Yaşa, sev, gül !
Bunlar eksik olmasın yaşamında.
Yaşın kaç olursa olsun, herşeyin en güzeli seninle olsun.
Doğum günün kutlu olsun...
Yaşa, sev, gül !
Bunlar eksik olmasın yaşamında.
Yaşın kaç olursa olsun, herşeyin en güzeli seninle olsun.
Doğum günün kutlu olsun...
- Post n°12
BUGÜN Solmaz Akça NİCKLİ ÜYEMİZİN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°13
SEVGİLİ SOLMAZ HANIM DOĞUM GÜNÜZÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMLE KUTLAR SAĞLIK MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİM..HAYATTA HERŞEY GÖNLÜNÜZCE OLSUN..
SEVGİLERİMLE
LATİFE
SEVGİLERİMLE
LATİFE
- Post n°14
Sevgili Solmaz Hanım...
Doğum gününüz kutlu olsun...
Her zaman gülümsemeniz dileğiyle...
Bu arada güzel şiirlerinizi de buradan eksik etmeyin lütfen...
Doğum gününüz kutlu olsun...
Her zaman gülümsemeniz dileğiyle...
Bu arada güzel şiirlerinizi de buradan eksik etmeyin lütfen...
- Post n°15
BUGÜN jasmin26 NİCKLİ ÜYEMİZİN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°17
BUGÜN ŞİRİNE NİCKLİ ÜYEMİZİN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°18
Canım Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yasarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum Günün Kutlu Olsun.
- Post n°19
ŞirineeeeeeeeeeeeeeeM (: bu kaçıncı bilmiyorum ama olsun burada da kutlıyım (: Canım ablammmm iyi ki doğdun. İyi ki benim ablamsın. İyi ki varsın. Mutlu nice yaşlara inşallah.. (:
- Post n°20
BUGÜN jasmin26 NİCKLİ ÜYEMİZİN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°21
BUGÜN salihas (17) NİCKLİ ÜYEMİZİN DOĞUM GÜNÜ..ALİ BAŞAR AİLESİ OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLARIZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°22
SİTEMİZİN YÖNETİCİLERİNDEN OLAN BELGİN ADLI ARKADAŞIMIZIN DOĞUM GÜNÜ..SİTE OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR,SAĞLIK,MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°23
SİTEMİZİN MODLARINDAN OLAN sedos_674 ADLI ARKADAŞIMIZIN DOĞUM GÜNÜ..SİTE OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR,SAĞLIK,MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°24
BUGÜN HENA ADLI ARKADAŞIMIZIN DOĞUM GÜNÜ..SİTE OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR,SAĞLIK,MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM
- Post n°25
BUGÜN Denizce ADLI ARKADAŞIMIZIN DOĞUM GÜNÜ..SİTE OLARAK DOĞUM GÜNÜNÜ EN İÇTEN DİLEKLERİMİZLE KUTLAR,SAĞLIK,MUTLULUK VE ESENLİKLER DİLERİZ..DAHA NİCE MUTLU YILLARA..
YÖNETİM
YÖNETİM