+2
Sinem
latifenaz
6 posters
YORUMLARINIZI BURADAN YAPABİLİRSİNİZ..
DİZİ HAKKINDAKİ YORUMLARINIZI BU BAŞLIKTAN YAPABİLİRSİNİZ..
gercekten ya süper olucak bomba gibi olucak dizi zaten güzeldi şimdi süper olucak:)))))
Misafir- Misafir
Arkadaşlar ALİ BAŞAR diziye yeni mi katılıyor?
ARKADAŞLAR ALİ BEY 7.BÖLÜMDEN İTİBAREN GECE GÜNDÜZ DİZİSİYLE TEKRAR EKRANLARDA OLACAKTIR..TÜM SEVENLERİNE DUYURULUR..
YÖNETİM
YÖNETİM
En son latifenaz tarafından Çarş. Ağus. 06, 2008 2:20 pm tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
Misafir- Misafir
Arkadaşlar Gece-Gündüz Dizisinin nerede çekildiğini bilen var mı
Arkadaşlar sevgili ALİ BAŞAR gece gündüz de kanal d nin dizisin de DEVRAN rolü ile konuk oyuncu olarak karşınızda: iyi seyirlerr:
Misafir- Misafir
yaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!kalıcı bir oyuncu sanmıştım ama buna da şükür
DÜNKÜ BÖLÜM TEK KELİMEYLE MUHTEŞEMDİ..ALİ BEYİN KATILIMI DİZİYE BENCE ÇOK İYİ GELMİŞ..ALİ BEY YİNE ÇOK BAŞARILIYDI..ŞUANA KADAR İZLEDİĞİM EN GÜZEL BÖLÜMDÜ..ALİ BEY İNŞ HEP KALIR BU DİZİDE..
Misafir- Misafir
Biz dün evde değildik.Çok üzgünüm izleyemedim
Misafir- Misafir
ohoo üzülmeyin yaa Ali Başar daha cok konusulacak onun orda olması o dizinin canlanması demek
Birkaç bölüm sonra dönecektir..merak etmeyin..
Misafir- Misafir
ALİ BAŞAR'a vuran eller kırılsın!!!
Misafir- Misafir
Belgin'in yaptığı çalışmayı izledim.Gerçekten çok süper bir çalışma.Canım ellerine sağlık
Misafir- Misafir
ALİ BAŞAR yere düştüğünde saçları nasıl sallanıyor öyle,mükemmel bişey
GÜN OLUR DEVRAN GERİ DÖNER..DİYE BOŞA SÖYLENMEDİ..
BELGİNCİM GECE GÜNDÜZ İÇİN YAPMIŞ OLDUĞUN KLİP ÇALIŞMAN GÜZEL OLMUŞ ELLERİNE SAĞLIK..
Misafir- Misafir
Sanki yakalandığındaki gülüşleri 'nasıl olsa mafya yım bana bişey olmaz' der gibi yani hiç takmıyor sanki bilgisayar oyununda yakalanmış gibi çok muhteşem gülüyordu
Ali Başar gibi başarılı bir oyuncunun konuk olarak katılması bölümü çok renklendirdi. Kötü rol bile çok yakışıyor ya ya insan kızamıyor kötü karakter de olsa.
Hele poğaça alalım demesi çok komikti. Genelde polisiye filmlerde hapisden çıktıkdan sonra intikam için dönerler ki zaten kardeşi öldü intikamını alacaktır. GÜN OLUR DEVRAN GERİ DÖNER BENİM YERİM İÇERİDE HAZIRDIR DİYE BOŞUNA SÖYLEMEDİ YA.
Hele poğaça alalım demesi çok komikti. Genelde polisiye filmlerde hapisden çıktıkdan sonra intikam için dönerler ki zaten kardeşi öldü intikamını alacaktır. GÜN OLUR DEVRAN GERİ DÖNER BENİM YERİM İÇERİDE HAZIRDIR DİYE BOŞUNA SÖYLEMEDİ YA.
Ali beye bu rolü çok yakıştırdım.özellikle çek bir kart demesi çok hoşuma gitti. umarım bu dizide kalıcı olur.dizi bence şuana kadar en güzel bölümünü Ali beyin katılımıyla yayınladı.en güzel bölüm Ali beyin olduğu bölümdü.biran önce çıksada gelse tekrar..
muhteşem bir bölümdü yok böyle birşey eeeeeeeeeee nasıl olsa ali başar.
Ali beyin iyilik kervanı isimli dizisindeki performansı yine beklenilenin en üstündeydi...fazla söze gerek yok Ali bey emin adımlarla ilerleyen gerçek bir aktör...
Ali beyi konuk oyuncu olarak bile olsa izlemek çok güzeldi...