HAYATININ HER DÖNEMİNDE MUTLU VE SAĞLIKLI OLMANI DİLİYORUM. TÜM HAYALLERİN GERÇEKLEŞSİN, HAYAT GÜNEŞİ HER DAİM SENİ AYDINLATSIN! İYİ Kİ DOĞDUN VE İYİ Kİ VARSIN…
Bugün bir yaşını daha doldurmanın mutluluğunu yaşarken geleceğin sana kalbindeki tüm dilekleri vermesini diliyorum. Doğum günün kutlu olsun abicim.. İyiki varsın ve iyi ki doğdun..
Yazacaklarıma ilk başta sevgili anne ve babana sayğılarımı sunarak başlamak isterim.Dünyaya senin gibi güzel birini kazandırdıkları için.Dilerimki yeni yaşında başarı merdivenlerini hiç yorulmadan engellerle karşılaşmadan tırmanırsın.Seni seven hayranların seni sadece bugün için değil.Sevimli huysuz bir ihtiyar olduğunda da yalnız bırakmayacaklarına eminim.Senelerin daima bir önceki senenden daha güzel geçmesi dileğiyle.Dünyadaki eşsiz bir güzellik varsa oda kalbinde biliyorum.Seni tanıdığım ve hayranın olduğum için çok şanslıyım.Güzel Rabbimiz herşeyi gönlüne göre versin.Doğum gününün ve bütün günlerinin bu gün kadar güzel geçmesi temennisiyle kib
Yolda olmam dolayısıyla doğum gününüzü vaktinde kutluyamadım sizden çok özür diliyorum.İYİKİ DOĞDUNUZ İYİKİ VARSINIZ İYİKİ SİZİ TANIDIM VE TANIDIK.Nice yıllara Ali Abi'cim...